HOME AANBOD CONTACT

TRAININGEN

2
3
Unieke door ViaTrainingen ontwikkelde en geregistreerde training Spotter-Informant ® Training speciaal ontwikkeld voor alle medewerkers die zich gewoonlijk niet bezighouden met veiligheid. Een korte, laagdrempelige en effectieve training voor een ieder. Na deze korte intensieve training kennen de Spotter-Informants ® de belangrijkste facetten van het werk van een ProActive Profiler, hierdoor kunnen zij alert reageren op dreiging. Met deze training worden incidenten voorkomen en eventuele incidenten snel tot een minumum beperkt. De training wordt onder andere toegepast bij gemeenten, op luchthavens, etc..
4 5 6

RED TEAMING

CYBER PROFILING

WEERBAARHEID ZORG

Ons red team is een onafhankelijke groep experts die uw organisatie uitdaagt om de effectiviteit te verbeteren. Onze ervaren RedTeamers testen de veiligheid van uw organisatie, vanzelfsprekend zonder dat uw personeel op de hoogte is. Deze wijze van testen zorgt voor een meer realistisch beeld van de veiligheid dan het doen van oefeningen, rollenspelen of aangekondigde assessments. De inzet van ons team kan leiden tot actieve controles en tegenmaatregelen binnen een bepaalde operationele omgeving.
De toestand in de wereld verandert steeds sneller, om die reden staat ook ViaTrainingen niet stil. De afgelopen periode hebben wij twee nieuwe trainingen ontwikkeld die verder gaan waar anderen stoppen. ViaTrainingen kan vanaf heden de trainingen Cyber-Profiler en Cyber-Spotter aanbieden. Meer informatie over deze Cyber trainingen via onze contact pagina.
Tijdens de 1 of 2-daagse training weerbaarheid voor de zorg ligt de nadruk op de weerbaarheid van de medewerkers tijdens oplopende spanningen. Daarnaast wordt de deelnemers geleerd hoe professioneel te communiceren met externe partners. Door deze training herkent en erkent de medewerker eventuele negatieve invloeden van buitenaf en zelfs vanuit de eigen organisatie. Deze training van ViaTrainingen is de enige in haar soort en combineert op unieke wijze communicatieve vaardigheden met bevoegdheden. De resultaten leidden steeds tot meer zelfvertrouwen, veiligheidsgevoel van de medewerkers en bewoners, een grotere aangifte bereidheid en een betere verhouding tussen de verschillende betrokken externe partners.Deze training wordt afgesloten met een informatie bijeenkomst voor alle bewoners de ‘Babbelcirkel’
1
VIAGALLERY
VIAACADEMY

HOME AANBOD CONTACT

1
2
PROACTIVE PROFILING De training ProactiveProfiling biedt op realistische wijze handvatten voor een ieder werkzaam in de security (publiek en privaat) en facility. Doel van dit proactief werken is het op tijd herkennen van dreigingen: eenvoudig (winkeldiefstal) tot complex (terrorisme).De deelnemers leren met behulp van procedures een eventuele dreiging te herkennen en een halt toe te roepen. ViaTrainingen traint beveiligers, receptionistes, overheid, buurtpreventie medewerkers, beveiligers, etc.
SPOTTER-INFORMANT Unieke door ViaTrainingen ontwikkelde en geregistreerde training Spotter-Informant® Training speciaal ontwikkeld voor alle medewerkers die zich gewoonlijk niet bezighouden met veiligheid. Een korte, laagdrempelige en effectieve training voor een ieder.Na deze korte intensieve training kennen de Spotter-Informants® de belangrijkste facetten van het werk van een ProActive Profiler, hierdoor kunnen zij alert reageren op dreiging.Met deze training worden incidenten voorkomen en eventuele incidenten snel tot een minumum beperkt. De training wordt onder andere toegepast bij gemeenten, op luchthavens, etc.
3
BURGERINTERVENTIE Speciale training voor medewerkers van burger- initiatieven zoals; BIT, BPT, etc. Deze training wordt voor iedere gemeente en elk team op maat geschreven. Het accent van de training ligt voor al op de kennis van de wettelijke kaders waarbinnen deze medewerkers opereren. Naast de basiskennis die men tijdens deze training opdoet wordt de ingebrachte casuïstiek van de deelnemers direct toegepast. Na deze training krijgen de deelnemers een certificaat van deelname uitgereikt. Een uitgebreide reader met daarin de behandelde stof wordt na de training op deze pagina beschikbaar gesteld.
4
RED TEAMING Ons red team is een onafhankelijke groep experts die uw organisatie uitdaagt om de effectiviteit te verbeteren. Onze ervaren RedTeamers testen de veiligheid van uw organisatie, vanzelfsprekend zonder dat uw personeel op de hoogte is. Deze wijze van testen zorgt voor een meer realistisch beeld van de veiligheid dan het doen van oefeningen, rollenspelen of aangekondigde assessments. De inzet van ons team kan leiden tot actieve controles en tegenmaatregelen binnen een bepaalde operationele omgeving.
5
CYBER PROFILING De toestand in de wereld verandert steeds sneller, om die reden staat ook ViaTrainingen niet stil. De afgelopen periode hebben wij twee nieuwe trainingen ontwikkeld die verder gaan waar anderen stoppen.ViaTrainingen kan vanaf heden de trainingen Cyber-Profiler en Cyber-Spotter aanbieden.Meer informatie over deze Cyber trainingen via onze contact pagina.
6
WEERBAARHEID ZORG 1 of 2-daagse training weerbaarheid voor de zorg ligt de nadruk op de weerbaarheid van de medewerkers tijdens oplopende spanningen. Daarnaast wordt de deelnemers geleerd hoe professioneel te communiceren met externe partners. Door deze training herkent en erkent de medewerker eventuele negatieve invloeden van buitenaf en zelfs vanuit de eigen organisatie. Deze training van ViaTrainingen is de enige in haar soort en combineert op unieke wijze communicatieve vaardigheden met bevoegdheden. De resultaten leidden steeds tot meer zelfvertrouwen, veiligheidsgevoel van de medewerkers en bewoners, een grotere aangifte bereidheid en een betere verhouding tussen de verschillende betrokken externe partners.Deze training wordt afgesloten met een informatie bijeenkomst voor alle bewoners de ‘Babbelcirkel’
TRAININGEN